Vizilabda Eb

Európa-bajnokság negyedik fordulójában amivel negyeddöntőbe jutott. A D jelű kvartettet imponáló magabiztossággal megnyerő magyarok kedden 15 órától találkoznak a Duna Arénában rendezett legutóbbi Eb-n bronzérmes Montenegróval.


12 Ridiculously Attractive Swimmers We Ll Be Watching At The Olympics Olympic Swimmers Swimmer Olympics

Franciaország-Szerbia 10-9 3-1 1-1 5-4 1-3 korábban.

. Újabb fölényes győzelmével Ebnegyeddöntős a női vízilabda-válogatott. Női vízi Eb. Szerződést bontott Böde Dániel és.

Könnyedén legyőzte a magyar női vízilabda-válogatott a házigazdát -. Képernyőn a Chelsea és a Real első meccse is a PSG és a Juventus pedig egymás ellen. Az olaszok legyőzték a spanyolokat.

Magyar férfi vízilabda-válogatott férfi vízilabda Eb Varga Zsolt Magyarország Izrael. Ezt követően három sikertelen lövés után Ágh is megszerezte első gólját az Eb-n méghozzá ötméteresből. Propeller access_timeszeptember 3 1112 comment0 hozzászólás.

A magyar női vízilabda-válogatott 22-6-ra legyőzte a házigazda horvát csapatot a Splitben zajló 35. Súlyos vereségbe szaladt bele a női pólóválogatott az Eb-n Csak annak örülhet a csapat hogy a közte tíz nem lett meg a hollandoknak. A szombati nyitó napon a mieinket legyőző görög csapat vasárnap kiütéses győzelmet aratott a 35.

A görög válogatott lesz a címvédő spanyol csapat ellenfele a Splitben zajló vízilabda Európa-bajnokság női tornájának pénteki döntőjében. 1717 Ártámogatás bevezetését tervezi decembertől a lakossági áramra az osztrák kormány. Bíró Attila szövetségi kapitány világbajnoki ezüstérmes együttese nem volt méltó ellenfele a vb-bronzérmes riválisnak amely az első perctől jobban játszva fokozatosan elhúzott és ilyen arányban is megérdemelten diadalmaskodott.

Szóljon hozzá Ön is. A magyar női vízilabda-válogatott 13-4-re kikapott a holland csapattól a 35. A végére teljesen elkészültek az erejükkel az izraeliek akik el is kedvetlenedtek egyetlen vigaszuk az lehetett hogy ötödik fórjukat sikerült kihasználni amivel elkerülték a húszgólos különbséget.

1 day agoVízilabda Eb - Könnyed magyar siker a női helyosztón. A csoportkörben a magyarokat egy góllal felülmúló együttes kisebb. Infostart MTI 2022.

A férfi vízilabda-válogatottunk 234-re nyerte meg a harmadik csoportmeccsét a spliti Eb-n. 1 day agoGörögország akadályozhatja meg Spanyolország címvédését a női vízilabda Eb döntőjében. Nem tisztességes hogy a Nyugat provokálja Oroszországot.

Szeptember 01 csütörtök 1855 MTI. A júliusban kinevezett Varga Zsolt szövetségi kapitány együttese egyszer sem volt hátrányban a meccsen a második negyedben már jelentősen elhúzott ellenfelétől és végül 16 gólos különbséggel diadalmaskodott ráadásul. Legyőztük Romániát csoportharmadik a női válogatott.

Vízilabda Európa-bajnokságon a női torna második fordulójában közölte az MTI. 2 days agoMagyarország-Montenegró vízilabda Eb-negyeddöntő BL-rajt - sport a tévében. Vízilabda Európa-bajnokság férfi negyeddöntő Magyarország-Montenegró.

A magyar női vízilabda-válogatott a várakozásoknak megfelelően rendkívül simán 22-0-ra legyőzte a román csapatot a Splitben zajló 35. Vízilabda Eb - Montenegró legyőzésével elődöntős a címvédő férfi válogatott A magyar férfi vízilabda-válogatott 11-8-ra legyőzte a legutóbb bronzérmes montenegrói csapatot a Splitben zajló 35. A címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott hétfőn kiütéses 23-7-es győzelemmel kezdte meg szereplését a spliti Európa-bajnokságon.

Ilyen előzmények után a szlovénok elleni nyitómeccs első negyede szoros 4-3-as magyar vezetéssel zárult aztán a második negyed elején pillanatok alatt elléptünk 8-4-re és a második.


Az Eger Bronzermes A Fradi Szombaton Bajnok Lehet Kiesett A Szeged Szeged Water Polo Pool Float


Index Sport Folenyes Gyozelemmel Nyolc Koze Jutott A Noi Vizilabda Csapat Water Polo Sports Ea Sports


Gondolatok A Vizilabda Csaszarairol Hosok A Multbol Es A Jelenbol Water Polo Team Water Polo Olympic Team


Igaz Humor Funny Jokes


Pin On Vizes Vb 2017 Budapest


Pin By Barri Kay Gowder On Water Polo Team Pictures Swim Team Pictures Water Polo Team Swimming Photography


Vizipok Csoda Pok Childhood Memories Retro Beautiful Cats


Pinterest Dy0nne Waterpolo Water Polo Gifts Water Polo Water Polo Team


Pin On Magyarok


1956 Olympic Games The Ussr Takes Home The Most Medals 98 Also With The Most Gold Medals 37 Olympic Games 1956 Olympics Winter Olympic Games


Selyemgubanc Vizilabda Eb 2014 Budapest Es Gyorstalpalo Budapest Water Polo Neon Signs


Pentart Dekor Paint Soft Decoupage Decoupage Creative Painting


Fina Divulga Grupos Do Torneio Pre Olimpico De Polo Aquatico Francisswim Polo Aquatico Polo Toquio 2020


Gondolatok A Vizilabda Csaszarairol Hosok A Multbol Es A Jelenbol Water Polo Hungary Budapest Hungary


Pin Page


Designer Clothes Shoes Bags For Women Ssense Clothes Design Fashion Women


Foto Pannergy Miskolc Water Polo


Epingle Sur Pravoslavlje Jedina Istina


Pin On Vizes Vb 2017 Budapest

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel